Nederlands English
Huys van Leyden – Hotel in Leiden
 
Luxe is; uitgerust ontwaken in bruisend Leyden

Luxe is uitgerust ontwaken
in bruisend Leyden

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Comfort is meer dan
een goede nachtrust

Net dat beetje meer

Net dat beetje meer

Laat u verrassen en ons voor u zorgen

Laat u verrassen
en ons voor u zorgen

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Comfort is meer dan
een goede nachtrust

Net dat beetje meer

Net dat beetje meer

Laat u verrassen en ons voor u zorgen

Laat u verrassen
en ons voor u zorgen

Gastenboek

Wij hopen dat u een fijn verblijf heeft gehad in Huys van Leyden. Uw mening is voor ons heel belangrijk en wij waarderen het zeer als u een bericht wilt achterlaten voor andere gasten.
Dit kunt u doen door een bericht te sturen naar: info@boutiquehtelsvanleyden.nl
Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond.

Bericht 11-15 van 48.
28-02-2014 20:59
Marianne van Heijningen | Mill
Mannen van plezier... nog een week en we zitten in de uitzending van omroep Max, Ned 1, Bed and breakfast. Met onwijs plezier denken we terug aan de opnamedagen en vooral de overnachting op jullie magistrale locatie. Kracht: heerlijk warme gastvrijheid, theatrale genoegens en vooral de haring bij het ontbijt na het 'Leidens ontzet'.Blijf jullie een voorbeeld vinden van super gastheerschap en een prachtige combinatie van locaties. De 'zolderkamer' is wat ons betreft - by far- de beste plek waar we ooit geslapen hebben. Dikke knuffel van ons, nogmaals dank voor het heerlijke verblijf en succes met jullie -ongetwijfeld- zeer succesvolle toekomst met deze stijlvolle locatie. Peter & Marianne
02-02-2014 20:19
Renee,Noor,Jet van Asch | Soest
Een moeder dochter weekend; heerlijk verwend, prima bedden, heerlijk ontbijt en zeer vriendelijk. Wij hebben genoten! Werden gehaald en gebracht naar een leuk restaurant, niets is een probleem, niets is teveel. veel succes en dank hiervoor.
17-12-2013 11:50
Esther en Casper Kok | Nieuwegein
We hebben super genoten in jullie fantastische hotel! Prachtige kamer en badkamer, heerlijk ontbijt en ontzettend gastvrij. We zullen het aan iedereen aanbevelen!
08-12-2013 20:15
Irene salverda | Nijmegen
Geweldig weekend gehad in Leiden, en enorm genoten van ons verblijf in Huys van Leyden. Alles klopte, van rust tot comfort, sfeer, prachtige kamers en vriendelijke gastheer en dame. Beter hadden we het niet kunnen wensen!
16-10-2013 14:30
Van Trigt
Beste Marleen, Gaston en Lorenzo,

hartelijk dank voor jullie goede zorgen afgelopen vrijdag bij de workshop in jullie boutique hotel, bij gelegenheid van de surprise dag voor mijn echtgenote. Het is werkelijk uitstekend verlopen en iedereen kijkt er met veel plezier op terug.
Morgan&Men SEO - Widget