Nederlands English
Huys van Leyden – Hotel in Leiden
 
Luxe is; uitgerust ontwaken in bruisend Leyden

Luxe is uitgerust ontwaken
in bruisend Leyden

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Comfort is meer dan
een goede nachtrust

Net dat beetje meer

Net dat beetje meer

Laat u verrassen en ons voor u zorgen

Laat u verrassen
en ons voor u zorgen

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Comfort is meer dan
een goede nachtrust

Net dat beetje meer

Net dat beetje meer

Laat u verrassen en ons voor u zorgen

Laat u verrassen
en ons voor u zorgen

Gastenboek

Wij hopen dat u een fijn verblijf heeft gehad in Huys van Leyden. Uw mening is voor ons heel belangrijk en wij waarderen het zeer als u een bericht wilt achterlaten voor andere gasten.
Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond.

Bericht 1-5 van 43.
10-11-2017 12:44
Yvonne | Lisse
Lorenzo,
Hartelijk dank voor de absoluut heerlijke en gezellige high-tea die ik met mijn zusje bij je mocht nuttigen. Het hotel, de kamers en ook de zalen zien er prachtig uit en ik kijk er al naar uit om begin volgend jaar eindelijk weer eens een zakelijke bijeenkomst bij je te mogen laten plaatsvinden. En het hotel zelf ga ik zeker aanraden aan mijn buitenlandse gasten.
Yvonne
02-10-2017 08:58
Rene & Eva | Leiden
Beste Lorenzo, wat hebben we genoten op onze trouwdag! En de dag erna toen we met wat familie en vrienden uitgebreid konden ontbijten bij jullie! Veel dank voor de goede zorgen!, Groet Eva en Rene
14-05-2017 13:36
Stephan and Louise | Radlett
We had a great stay here! Thank you for making our trip perfect!
07-10-2014 08:41
MULO-vriendinnen | Geleen
Beste Lorenzo en Gaston.
Graag willen jullie bedanken voor het geweldige weekend dat we bij jullie hebben doorgebracht. Prachtige kamers, geweldig verzorgd ontbijt, lunch en diner in een persoonlijke en huiselijke sfeer, met hoge kwaliteit en service. Ook de mogelijkheid om van jullie taxivervoer gebruik te maken was perfect. Een aanrader voor iedereen die Leiden wil bezoeken en tevens een fantastisch verblijf wenst!!!
16-03-2014 18:39
Anita en Trieneke | Exloo
Goedenavond Heren,
Uiteraard hebben wij ook naar jullie aflevering gekeken, gewoon top hoe jullie het doen en hoe het er bij jullie uit ziet. Jammer dat we niet samen in een aflevering zaten , was vast lachen geworden. Dit is een ervaring die ze ons niet meer afnemen of wel soms. Ook onze website en facebook pagina stond bol van de berichten en hits. Geloof dat we nog wel een paar weken in die flow blijven hangen. Als we es een keertje in de buurt van leiden zijn, komen we vast bij jullie langs in de super mooie B&B.

groetjes

De zusjes Anita en Trieneke
Morgan&Men SEO - Widget