Nederlands English
Huys van Leyden – Hotel in Leiden
 
Luxe is; uitgerust ontwaken in bruisend Leyden

Luxe is uitgerust ontwaken
in bruisend Leyden

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Comfort is meer dan
een goede nachtrust

Net dat beetje meer

Net dat beetje meer

Laat u verrassen en ons voor u zorgen

Laat u verrassen
en ons voor u zorgen

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Comfort is meer dan
een goede nachtrust

Net dat beetje meer

Net dat beetje meer

Laat u verrassen en ons voor u zorgen

Laat u verrassen
en ons voor u zorgen

Gastenboek

Wij hopen dat u een fijn verblijf heeft gehad in Huys van Leyden. Uw mening is voor ons heel belangrijk en wij waarderen het zeer als u een bericht wilt achterlaten voor andere gasten.
Dit kunt u doen door een bericht te sturen naar: info@boutiquehtelsvanleyden.nl
Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond.

Bericht 31-35 van 48.
25-11-2012 11:21
Willeke en Jose | Harderwijk
Wow, met kop en schouders de allerbeste B&B waar we ooit geslapen hebben. Prachtige kamer, heerlijke bedden, sfeervolle hal en ontbijtkamer, ongelooflijk gastvrije en aardige gastheer. En een uitstekend ontbijt. We komen zeker nog eens terug. TOP!!!!!
16-11-2012 11:35
Darley | 's Gravenvoeren / Belgie
Wij hebben genoten van een bezoek aan Leiden en het verblijf bij jullie maakte dit kompleet. Een hartelijke warme ontvangst, mooie smaakvolle kamers met oog voor details en een goed verzorgd ontbijt. Dank. Veel succes voor de toekomst.
26-10-2012 16:58
Fam. Fornier | De Punt

Hierbij willen we even zeggen hoe leuk het was om in het mooie Huys van Leyden te verblijven. Onze kamer helemaal boven was zo leuk dat het zonde leek om het licht uit te doen of je ogen te sluiten. Toch sliepen we heerlijk! En ook het ontbijt is prima! We komen vast nog eens terug!

Ton en Gonny Fournier

13-10-2012 19:14
Dames J & J | Terborg
Beste heren,

Bedankt voor het heerlijke verblijf in jullie prachtige hotelletje! Een echte aanrader voor mensen die net buiten de drukte van het centrum willen verblijven (wel binnen loopafstand, zelfs op hakken nog te doen) in een superluxe kamer met prachtig uitzicht. De sfeer in de B&B is een mengeling van authentiek en luxe, waarbij de uitstraling van het oude pand mooi bewaard is gebleven met al zijn charmes. Nog een echt pluspunt is het feit dat je zelf het tijdstip van het ontbijt mag voor aankondigen, heerlijk op een zondag! Heren, we wensen jullie nog veel succes en mooie ervaringen met de toekomstige (terugkerende) gasten!
08-10-2012 18:29
Marieke, Annemarie, Miranda | Eindhoven
Wat een prachtige Bed and Breakfast. Stijlvol, gezellig en comfortabel. Het dakterras is ook een echt pluspunt. Wij hebben er enorm van genoten!
Morgan&Men SEO - Widget