Nederlands English
Huys van Leyden – Hotel in Leiden
 
Luxe is; uitgerust ontwaken in bruisend Leyden

Luxe is uitgerust ontwaken
in bruisend Leyden

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Comfort is meer dan
een goede nachtrust

Net dat beetje meer

Net dat beetje meer

Laat u verrassen en ons voor u zorgen

Laat u verrassen
en ons voor u zorgen

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Comfort is meer dan
een goede nachtrust

Net dat beetje meer

Net dat beetje meer

Laat u verrassen en ons voor u zorgen

Laat u verrassen
en ons voor u zorgen

Gastenboek

Wij hopen dat u een fijn verblijf heeft gehad in Huys van Leyden. Uw mening is voor ons heel belangrijk en wij waarderen het zeer als u een bericht wilt achterlaten voor andere gasten.
Dit kunt u doen door een bericht te sturen naar: info@boutiquehtelsvanleyden.nl
Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond.

Bericht 21-25 van 48.
07-08-2013 17:13
Fam.Kleine | Zutphen
Ter gelegenheid van het huwelijk van onze zoon en schoondochter hebben wij drie nachten doorgebracht in het Huys van Leyden. Naast de mooie en comfortabele kamers was daar de geweldige verzorging van Gaston! Niets was hem teveel om het ons naar de zin te maken en dat op een heel spontane en humoristische manier! Het was een heel prettig en ontspannen verblijf en als we weer in Leiden moeten overnachten zullen we zeker terugkomen. .
29-05-2013 11:58
Esmee
Ons verblijf in deze fantastische bed & breakfast/hotel was relaxed en fijn. De bedden liggen heerlijk en het pand waar de B&B gevestigd zit, is prachtig!
15-04-2013 15:46
Roland en Mariët | Waalre
Heren van Leyden, Het Huys van Leyden bleek voor ons een uitermate geschikte uitgangsbasis voor de viering van het huwelijk van onze dochter. De locatie, de kamer, de sfeer, jullie gastvrijheid, jullie flexibiliteit, het was allemaal precies zoals je het wenst. Jullie hebben ons fantastisch opgevangen na onze enerverende heenreis, zodat we uitgerust en opgewekt aan de huwelijksdag konden beginnen. Als we weer eens onderdak in Leiden nodig hebben komen we zeker terug. Roland en Mariët
24-03-2013 09:03
Nicole | Voorburg
We zijn een weekend met het hockey team in het Huys van Leyden geweest. Het was echt super goed. Kamers zagen er allemaal top uit. Lorenzo en Gaston zijn 2 geweldige gastheren. We hebben 's avonds gedineerd in De Regentenkamer een echte aanrader! Het ontbijt was goed en uitgebreid. Ik ben al bij een aantal B&B's en kleine hoteletjes geweest maar deze is er echt uit gesprongen.

Gaston en Lorenzo nogmaals dank voor alles, jullie hebben echt een top locatie en als de "wellness" klaar is kom ik zeker nog een keer langs -:) Groetjes Nicole
04-03-2013 14:20
Marc & Annick | Belgie
Goede morgen Lorenzo,

Wilde bij deze toch even laten weten dat jullie een top hotelletje hebben, heel veel charmes, het achterhuisje (spilt level) was echt prachtig. Mooi verhaal hangt hieraan vast. We hebben genoten van ons weekendje. Leiden was de moeite waard en een hele leuke stad.

Wat de B&B/Boutique Hotel zelf betreft, we zijn super vriendelijk ontvangen geweest, goede bedden, alles was netjes en proper. Het ontbijt was heel lekker en uitgebreid, kregen ruim de tijd om op het gemak te ontbijten. De gastheer Gaston is een super vriendelijke en grappige man. Aangename babbels :-). Wat we enorm apprecieerden was bij het vertrek de behulpzaamheid vd parkeermeter, zeker in zijn werkdrukte. DANK JE WEL GASTON. ECHT. We hebben ook een beoordeling via Breakfast Nederland gegeven, dit mag zeker gemeld worden naar andere mensen toe.

Dank je wel voor alles en we raden jullie B&B/Boutique Hotel zeker aan. Grtjs, Marc en Annick
Morgan&Men SEO - Widget